10 oktober 2013

Zedenzaak Cuijk

CUIJK (ANP) - Burgemeester Wim Hillenaar van Cuijk wist dat inwoner Frank R. in mei is aangehouden voor een grote zedenzaak, maar er zijn volgens hem geen slachtoffers in zijn gemeente.

Vanochtend kwam het Dagblad van het Noorden met nieuws over een grote zedenzaak rond een man uit Cuijk. Waarvan wordt Frank R. precies beschuldigd en hoe ging hij te werk? Een overzicht.
Gearresteerd
Frank R., een 48-jarige man uit Cuijk, werd op 19 mei dit jaar gearresteerd. Hij werd toen aangehouden voor het onttrekken van een minderjarige aan het ouderlijke gezag. Inmiddels zijn daar verdenkingen van het bezitten van kinderporno, het plegen van ontucht en het verleiden van meisjes via het internet bijgekomen.
Nicknames
R. blijkt al acht jaar actief te zijn. In die tijd benaderde hij meisjes op internet, vooral via chatboxen. Hij zou 295 meisjes tussen de 10 en 17 jaar oud hebben aangezet tot het verrichten van seksuele handelingen met zichzelf voor een webcam. Hij beschikte over verschillende e-mailaccounts en zou gebruik hebben gemaakt van verschillende nicknames en identiteiten.
Verdere links naar deze zaak:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten